Google gibi getir ne demek ?

Google gibi getir ne demek ?

Google gibi getir özelliği güncel olmuş olayı kendiniz yorumlayarak ve konuyu derinden olarak paylaşmışsınızdır.Başka web sitesine sahip olan birisinin sizin içeriğinizden faydalanmamasını sağlamak amacıyla googlenin bulduğu bir sistemdir.
Google gibi getir ne demek ?

Birçok web sitesine sahip insan var.Googlede üst sıralara çıkmak için web sitelerinin içindeki verilerin özgün olması gerekmektedir.Sen yazını girdikten sonra başka siteye sahip birisi yazının kopyala yapıştır yapıp google gibi getir yaparsa o yazıyı google gibi getir yapan kişi yazmış gibi görünür.

Sizin yazdığınız yazı spama düşer adamın yazdığı yazı sizinkinden daha üstte çıkmaya başlar o yüzden google gibi getir özelliği seo bakımından oldukça önemlidir.
Google gibi getir nedir ?

Dofollow ne demek ?

Seo bakımından önemli olan özelliklerden biride verdiğiniz yada aldığınız linklerdir.Verdiğiniz linklerde dofollow özelliğini kullanırsanız.Siz o siteye kefil olmuş sayılırsınız.Dofollow hakkında detaylı bilgi için Dofollow ne demek ? başlığı altındaki makalemizi takip etmenizi öneririz.

Nofollow ne demek ?

Eğer verdiğiniz linkde nofollow özelliğini kullanmak istiyorsanız o siteye kefil olmadığınız anlamına gelir.Nofollow hakkında bilgi sahibi değilseniz ve bilgi edinmek istiyorsan Nofollow ne demek ? başlığı altındaki yazımızı tavsiye ederiz.

Farkındamısınız bilmiyorum diğer yazılarıda takip ettiyseniz yazdığım yazılarda kendi yazılarıma link veriyorum bunun adı iç linkdir.Çoğu yazımda bunu belirttim. İç link olarak adlandırdığımız şey kendi siteler arasında verdiğimiz linklere denir.

Bu arada yazdığınız yazılarda biraz samimi üslup kullanırsanız okuyucu sıkılmayacak ve sizin yazdığınız makaleyi sonuna kadar okuyacaktır.

Yazdığınız makale 150 kelimenin aşağısındaysa o makalenin fazla bir hit almasını beklemeyin.Çünkü google zengin içerik ve özgün içeriğe çok önem verir.Ardından H1 , H2 ve H3 etiketlerine önem veren arama motorları koyduğunuz resme kadar herşeyi inceler.

Yazımız'ın sonuna geldik bunun gibi daha derin ve önemli bilgiler hakkında aydınlanmak için Seo Hakkında Bilgiler menümüzden istediğiniz yazımızı okuyabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Bizim gibi blog yazarları için büyük bir hizmet bence google gibi getir. Eğer olmasaydı yazılarımız ALLAH bilir ne zaman index alırdı. Bilmeyenler için güzel bir anlatım olmuş, teşekkürler hocam.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online