Backlink çalışması nasıl yapılır ?

Backlink çalışması nasıl yapılır ?

Backlink çalışmasını yapan birçok firma var.Bunlar para karşılığı yapıyor.Para karşılığı yapmaktansa daha cazip bir teklifle parasız backlink çalışması yapmaya ne dersiniz ? Parayla yaptığınız çalışma kadar etkili olmasını istiyorsanız Backlink çalışmanızı düzenli yapmalısınız.

Backlink çalışması nasıl yapılır ?

Ücretsiz backlink alma nasıl olur ?

Ücretsiz backlink almak istiyorsanız yapmanız gereken şey sizin sitenize benzer siteleri tespit edip bi köşeye toplamak.Topladığınız sitelerde yorumlara yahut forumsa forumdaki imzanıza kendi web sitenizin linkini yapıstırırsanız o site sizin linkinizi paylaşmış gibi gözükür ve backlink de oldukça etkili bir çalışma olur.
Ücretsiz backlink alma nasıl olur ?


Backlink alırken nelere dikkat edilmeli ?

Backlink alırken sitenize uygun olup olmadığını belirlemeniz gerekir.Seo hakkında bi siteniz varsa adult bir siteden backlink almanız sitenizi kötü etkileyebilir.Pagerank değeri yüksek sitelerden link almanız sizin faydanıza olacaktır.

Backlink alırken Dofollow ve Nofollow olayını bilmeyen arkadaşlar oluyor.Bu konu hakkında detaylı bilgi için Dofollow ne demek ? ve Nofollow ne demek ? başlığı altındaki makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online