Blogger mı ? Wordpress mi ?

Blogger mı ? Wordpress mi ?

Blogger mı ? Wordpress mi ? yerine göre değişir.Kim arkasına Google'ye vermek istemez ki.( hemen yanlış anlaşılmasın ) arkanızda Google gibi bir güç olduğunu düşünseneze diğer taraftan Wordpress , Google'ın seo açısından en önemli alt yapılarından birisidir.Fakat Blogger daha iyidir yada Wordpress daha iyidir demek doğru olmaz çünkü biri bi özelliğiyle ön plana çıkarken diğeri öbür özelliğiyle ön plana çıkıyor.
Blogger mı ? Wordpress mi ?

Wordpress mi ? Blogger mı ?

Wordpress'in özelliklerinden bahsedelim. Wordpress çok fazla tema bulabileceğiniz bir alt yapıdır bu yüzden tercih edilebilir.Fakat Blogger Google gibi bir güçü arkasına almış alt yapıdır.Yani Blogger Google açısından Wordpress'ten daha önceliklidir diyebiliriz.Blogger için hosting almana gerek yok tamamen ücretsiz ama Wordpress'te domaine de para vereceksin hostinge de.Seo hosting olması web siteniz için iyi olacaktır.Google'ın hostunda olcaksın daha ne istiyosun Blogger için söylüyorum.
Wordpress mi ? Blogger mı ?

Wordpress'in özellikleri

Wordpress'in özelliklerinden htcaccess dosyasını istediğiniz gibi güncelleyebileceksiniz.İstediğiniz eklentiyi kurarak web sitenizde bu eklentilerden faydalanabileceksiniz.Wordpress'te temanızı istediğiniz gibi düzenleyebileceksiniz.Panel'e ihtiyacınız olmayacak çünkü Wordpress'in kendi admin paneli olacak rahat ve kullanışlı.
Wordpress'in özellikleri

Blogger'ın özellikleri

Hosting yada domain ücreti ödeme derdin yok.Google gibi çok kullanılan bir arama motorunda ön plana çıkmak için önceliğin var.Diyeceksin ki madem Blogger'ın bu kadar özelliği var neden daha çok ücretli domainliler ve hostingliler daha üst sıralarda.Ücretli alan adlarını alanlar web sitelerine daha çok önem gösteriyor.Sen Blogger açıyorsun diyorsun ki zaten para vermedim kimse de siteme gelmiyor daha da uğraşmayım.Sitene niye kimse gelmiyor biliyormusun Seo hakkında bilgiler menümüzdeki bir çok yazıyı okumadığından dolayı.
Blogger'ın özellikleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online