Ping atma siteleri

Ping atma siteleri

Ping atma siteleri hakkında detaylı bilgisi olmayanlar için öncelikle siteye ping atma ne işe yarar onu açıklayayım.Yeni açılan sitelere arama motorları geç ziyaret eder.Google gibi getir aracını kullanarak bunu hızlandırabilirsiniz.Ama sitenize ping atarsanız anında sitenizdeki verileri robotlar okur ve arama motorlarında üst sıralara çıkarsınız.
Ping atma siteleri

Ping atmanın zararları nelerdir ?

Ping atmanın zararları normalde yok ama abartırsanız arama motorları sitenizi spam olarak algılayabilir.Arama motorlarının sitenizi spam olarak algılamaması için 1 hafta da bir yada 2 günde bir sitenize ping atmanız uygun olacaktır.Spam'a giren sitenin kurtulması oldukça zor olabilir bu zorlukla sizi karşı karşıya bırakmak istemeyiz.
Ping atmanın zararları nelerdir ?

Ping atmanın yararları nelerdir ?

Ping atmanın yararları arama motorlarında beklemeden hızlı bir şekilde üst sıralara çıkmanızı sağlar.Örneğin güncel bir haber paylaştınız millet bunu arama motorlarında aramak isteyecek ama siteniz geç indekslendiğinden dolayı arama motorları göremeyecek.Bunun için devreye ping atma olayını sokmanız gerekir.
Ping atmanın yararları nelerdir ?

Siteye ping atma siteleri

Siteye ping atma sitelerini sizler için derledik ve en normal olarak kullanabileceğiniz siteleri sizler için araştırdık.
BlogSearch
Alan adınızı yazarak ping atabilirsiniz.Örneğin yusufbayir.blogspot.com 
Google'nin sunduğu ping atma sitesi : BlogSearch

Pingomatic
Blog name kısmına sitenizin başlığını yazarak , Blog Home Page kısmına sitenizin anasayfasını yazarak , ve son olarak RSS url kısmına RSS'nizin yada site haritanızın linkini yazarak ping atabilirsiniz.
Pingomatic'in sunduğu ping sitesi : Pingomatic

Örneğin

Blog Name: Yusuf Bayir Kişisel Blog

Blog Home Page: www.yusufbayir.blogspot.com

RSS URL: http://feeds.feedburner.com/YusufBayirKisiselBlog

Pingler
Pingler sitesi nasıl kullanılır öncelikle bunu açıklayalım.Title kısmına sitenizin başlığını , URL kısmına sitenizin anasayfa urlsini , category kısmına sitenize ait kategorinize

Pingler'in sunduğu ping sitesi : Pingler

Örneğin

Title:Yusuf Bayir Kişisel Blog

URL:www.yusufbayir.blogspot.com

Category:Search Engine Optimization

Siteniz'in anasayfasını yazıyorsunuz URL ye bunu unutmayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online