Sitemde kaç kişi online

Sitemde kaç kişi online

Sitenizde anlık olarak kaç kişi geldiğini öğrenmek için bir çok yöntem var ben size en sağlıklı olan yöntemi söyleyeceğim.Sitenizde kaç kişi online sadece siz öğrenin.Bunu kodla yaparsanız sitenize giren kişide sizin sitenizde kaç kişi var görebilir.O yüzden web sitenizdeki ziyaretçileri kendinizin görmesini ayarlayacak olan Google Analytics'i kullanmanız gerekir.Analytics'e kayıt olduktan sonra web sitenizin anlık olarak ziyaretçi akışını öğrenmek için Gerçek Zamanlı kategorisine yönelmeniz gerekiyor.
Sitemde kaç kişi online

Analytics'in özellikleri nelerdir ?

Analytics'in bir çok özelliği vardır.Bu özellikleri bize sunan da Google'dir.Google Analytics'de kişilerin web sitenize hangi linkden yada hangi arama motorundan geldiğini ve sitenizde ne kadar durduğunu öğrenebiliyorsunuz.Ziyaretçilerin sitenizde çok vakit geçirmesini istiyorsanız Hemen çıkma oranı kaç olmalı başlığı altındaki makalemizi tavsiye ederim.
Sitede kaç kişi online html kodu

Sitede kaç kişi online html kodu

Diyeceksin ki arkadaşım bu Analytics bana çok zor geldi.O zaman web sitene kaç kişi online html kodu ekleyeceksin.Web sitendeki ziyaretçileri göreceksin.
http://whos.amung.us/ linkine tıklayarak...
Sitede kaç kişi online

Gördüğünüz kodları kopyalayarak sitenizde nerede gözükmesini istiyorsanız oraya yapıştırıyorsunuz.Web sitenizde anlık olarak kaç kişi var bu sayede bunu görmüş oluyorsunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor