Yazı yazarak hit arttırma

Yazı yazarak hit arttırma

Yazı yazarak hit arttırma , yazı yazarak hit arttırma ve yazdığınız yazılardan para kazanma için size sunduğumuz bir kaç yöntem işe yarayacaktır.Sizde bir site açtıysanız bu sitenin kendi kendine hit almayacağını düşünmeniz gerekir.Düzenli olarak belli saatlerde yazı yazdığınızda arama motorlarının gözüne gireceksiniz.Yazı yazma kuralları vardır.Bu kurallara uygun olarak yazı yazarsanız arama motorlarının gözüne girerek hitinizi daha fazla arttırmanız mümkün olacaktır.Blog siteleri için Blogger hit arttırma nasıl olur ? başlığı altındaki yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.
Yazı yazarak hit arttırma

Makale nasıl yazılır ?

Makale yazarken seo uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekir.Seo uyumlu makale nasıl yazılır ? başlığı altındaki makalemizde bunu çok açık bir şekilde sizlere anlatmaya çalıştık.Makale yazarken 300 kelimenin altında olmamalı içerik çok önemli özgün içerikli yazılar yazmanızda fayda var.Kopya içerikle hayatta hitinizi arttıramazsınız.
Makale nasıl yazılır ?

Wordpress'te hit arttırma

Aslında bakarsanız Wordpress'te hitinizi daha rahat arttırabilirsiniz.Çünkü çok fazla tema ve çok iyi eklentiler mevcuttur.Wordpress tabanlı sitelerin kalitesi oldukça fazladır.Bu yüzden ziyaretçiler geldiğinde uzunca vakit geçirmek isterler ve arama motorlarıda bunu beğenir.Arama motorlarının gözüne girmeniz demek hitinizin artması demektir.En sağlam hit Organik Search yani Arama motorlarından gelir.Arama motorlarından gelen ziyaretçilerin hemen çıkma oranı oldukça azdır.Yani web sitenizde uzun süre durabilirler.Blogumuzda ki yazıları okuyarak web sitenizin hitini gün geçtikçe arttırabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online