Alexa neye göre sıralıyor ?

Alexa neye göre sıralıyor

Alexa web sitesi olanların kesinlikle bilmesi gereken en önemli kurallardan biridir.Alexanızı iyi duruma getirmek için yapmanız gereken adımlar olacaktır.Fakat bu adımları yapmadan önce daha sitesini Alexa'ya kaydetmiş olabilecek birçok birey olabilir.Sıfırdan başladığımızı düşünerek Alexa'ya kayıt olmayı sizlere öğreteceğiz.
Alexa neye göre sıralıyor

Alexa ya web sitenizi eklemek için öncelikle Alexa ya giriyorsunuz.Ve bu kısıma web sitesinizin adını yazıyorsunuz alan adınız ile birlikte.yusufbayir.blogspot.com gibi kendi web sitenizi oraya yazıyorsunuz.
Çıkan adımda yeni üye olmak istiyorsunuz ve No, I am a new user kelimesini seçiyorsunuz.Mailinizi yazıp ileri continue ye basıyorsunuz ve Mailinize bir aktivasyon kodu geliyor.Mailinize gelen adımları izleyerek kayıt oluyorsunuz.Şifre belirlemeniz için 2 kutucuk sunuluyor size bu 2 kutucuğa da aynı şifreleri yazıyorsunuz.
Alexa
Ardından sizi böyle bir görüntü karşılayacaktır.Method 2 seçeneğine tıklıyorsunuz ve aşağıda size kod veriyor.Bu kodu <head></head>komutları içine yazıyorsunuz.Ve dosyanızı güncelliyorsunuz.Verify my ID diyerek kodu doğruluyorsunuz.Artık siteniz Alexa'ya kayıt olmuş durumdadır.

Alexa neye göre düşüyor ?

Öncelikle Alexa sıralamanızın düşmesi web sitenizin iyi duruma geldiğini gösterir.Bu yüzden alexanızı düşürmeye çalışmalısınız.Google'ın alexa değeri 1'dir.Yani dünya sıralamasında 1. site olarak gözükmektedir.Bu yüzden alexanızı oldukça aşağılara çekmeniz gerekmektedir.
Alexa web sitenize gelen trafik ile düşer.Alexanın düşmesini istiyorsanız trafik sağlamanız gerekmektedir.Web sitenize gelen ziyaretçilerin de web sitenizde uzun süre durması gerekmektedir.Alexa sıralamanızın düşmesi arama motorları tarafından olumlu sonuçlanacaktır.Bu sonucun farkına sizde varacaksınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online