Ping atmanın zararları

Ping atmanın zararları

Ping atmayla ilgili çeşitli bilgilerle siz değerli okurlarımızı aydınlatmıştık.Fakat gün geçtikçe bloguma yeni sorular gelmekte bende bu soruları makale olarak okurlarıma detaylı bir şekilde anlatmaktan çekinmiyorum.
Ping atmanın zararları

Ping atmak web siteniz açısından oldukça önemlidir.Ping atmadan bir web sitesini indeksletmeniz oldukça fazla zamanınızı alabilir.Ping atmanın mantığı arama motorlarını web sitenize çekmektedir.Hemen görünmesini istediğiniz herhangi bir içeriğiniz var ise ping atma olayını kullanabilirsiniz.
Fakat ping atmanında bir sınırı var.Bu sınırı geçmeden ping atarsanız web siteniz olumlu yönde etkilenecektir.Devamlı olarak web sitenize ping atmanız demek resmen arama motorlarına ben spam yapıyorum demek gibi birşeydir.Arama motorları spamları hiç sevmez ve bu yüzden blog sahipleri spamdan kaçınırlar.Blogunuza hafta bir 5 farklı siteden ping atmanız yeterli olacaktır.
Ping atmak nasıl olur ?

Ping atmak nasıl olur ?

Bahsettiğimiz gibi ping atma olayını doğru bir şekilde kullanabilirseniz siteniz yada blogunuz olumlu yönde etkilenecektir.Siteye ping nasıl atılır ? gibi soruların cevabı olarak açtığımız alt başlıkta size bu sorunun cevabını yanıtlayacağım.
Ping atmak zararlı mı ?

Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi ping atmak web sitenin önemli bir unsuru olsa da ping atmak hakkında detaylı bilgiye sahip olmanız gerekmektedir.Ping atma siteleri başlığı altında açtığım makalede ping atmayla ilgili detaylı bilgiyi okurlarıma daha önce de sunmuştum.O makaleyi ziyaret ederek ping nasıl atılır ? sorusunun cevabını öğrenebilir rahatça sitenizin hitini arttırabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online