Indexlenen sayfaları görme

Indexlenen sayfaları görme

Arkadaşlar normalde index indeks diye yazılır.Google'de aramalarda bazı saflar böyle yazmış o yüzden başlığı böyle açmak zorunda kaldım.Sitenizde indexlenen sayfalarınızı görmek için çok basit bir yöntem var onu kullanabilirsiniz.Tabi bu Google için geçerli bir yöntemdir.
Indexlenen sayfaları görme

Google'ın indekslediği sayfaları görme

Google'ın indexlediği sayfaları görmek için şu yöntemi kullanmanız gerekmektedir.
site:yusufbayir.blogspot.com benim sitemin yazılı olduğu yere kendi sitenizi yazarak ardından link kısmına yapıştırarak web sitenizdeki indekslenmiş sayfaları görebilirsiniz.
Google'ın indekslediği sayfaları görme

Hızlı indeks için ne yapmalıyım ?

Eğer bu soruyu sormayı düşündüysen sen bir yere gelebilirsin.Hızlı indeks almak için çeşitli yöntemler var ben size en önemlilerini göstereceğim.Bunları dozunda kullanmanızı tavsiye ederim.Google Webmaster Tools aracının bize sunduğu Google gibi getir özelliğini kullanarak hızlı indeks alabilirsiniz.Sitenizi pingleterek arama motorlarında üst sıralara çıkabilirsiniz.Ping atma siteleri başlığı altında nasıl kullanacağınız ve hangi adrese gideceğiniz detaylı olarak anlatılmıştır.
Hızlı indeks için ne yapmalıyım ?

Sizin merak edeceğinizi düşünerek Google siteme en son ne zaman geldi ? başlığı altındaki makalemizin linkini paylaşıyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online