Ping atmak ne demek ?

Ping atmak ne demek ?

Ping atmak Arama motorların da üst sıralara çıkmak için kullanılan sistemdir.Ping atmak suç değildir ama abartılı olarak ping atarsanız arama motorları bunu spam olarak algılar ve hiç bir arama motorunda gözükmezsiniz.
Ping atmak ne demek ?

Ping nasıl atılır ?

Çeşitli ping atma siteleri var bunlardan birisi http://blogsearch.google.com.tr/ping bu sitedir.Google'de üst sıraya çıkmak için bu siteden günde bir kere ping attırabilirsiniz.Bu siteye linkinizi yazmanız ve göndermeniz yeterli olacaktır.

Ping atarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?

Ping atarken abartılı olarak ping atarsanız siteniz spam yer.Yazılarınızı girdikten sonra günde 1 kere atmanız yeterli olacaktır.Bu arada girdiğiniz yazıların seo uyumlu olması önemlidir.Seo'ya uyumlu yazı girmek nasıl olur bilmiyorsanız Seo'ya uygun makale yazma başlığı altındaki yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.
Ping atmak ne işe yarar ?

Ping atmak ne işe yarar ?

Öncelikle güncel bir haber var ve sitenizde bu haberi paylaştınız 2 - 3 saat Google'de çıkmasını bekleyeceksiniz.Beklemenize gerek yok ping atın ve Google gibi getir özelliğini kullanın 5 dakikayı geçmeden siteniz üst sıralara çıkacaktır.

Ping atma mantığı nedir ?

Ping atmanın mantığı aslında çok basit sitenize bir çok ziyaretçi geliyor gibi gözüküyor ve arama motorları buna ilgi gösteriyor.Bu yüzden ping atmanın seoya etkisi oldukça büyüktür.Seo hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için Seo hakkında bilgiler menüsündeki yazıları okumanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online