Site içi link vermenin seoya katkısı

Site içi link vermenin seoya katkısı

Site içi link vermenizin seoya katkısı oldukça fazladır.Site içi link verirseniz yazınıza ve o linke okuyucu tıklarsa noluyor biliyor musunuz arama motorları bu yazı demek ki okuyucunun dikkatini çekmiş o yüzden üst sıralar çıkaralım.Bu mantıkta çalışan arama motorlarının olmazsa olmazlarındandır site içi link.
Site içi link vermenin seoya katkısı


Yazılarımızı sık olarak takip ediyorsanız görürsünüz zaten nerdeyse her  yazımızda siteler arası link vardır.

Site içi linkleri nasıl vermeliyim ?

Site içi linkleri verirken dikkat etmeniz gerekenler yazınızı okuyan kişinin dikkatini çekecek birşey olmasıdır.Yazınızı okurken okuyucunun bilmesi gerektiği şeyi link olarak verirseniz okuyucu o yazıyı okumak için o linke tıklayacak.
Site içi link verme

Site içi linklerde Dofollow ve Nofollow'un etkisi

Site içi link verirken genelde Dofollow özelliği seçilir.Dofollow özelliğini arama motorları siz o link verdiğiniz siteye kefilsiniz der ve linkinde üste çıkmasında yardımcı olur.Nofollow'da tam tersi siz verdiğiniz linkdeki siteye kefil değilsiniz bu siteye benim sitemden katkı sağlanmasın olarak görür.

Dofollow ve Nofollow hakkında daha detaylı bilgi için Nofollow ne demek ? ve Dofollow ne demek ? başlığı altındaki yazılarımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online