Yazı yazarak para kazanmak

Yazı yazarak para kazanmak

Yazı yazarak para kazanmak aslında basit ama bizim milletimiz sabırsız olduğundan bu olaya erişemiyor.Nedeni ne biliyor musunuz ? Tabi ki girdikleri yazıyı Googleye tanıtamamaları yada Seo hakkında hiç birşey bilmemeleridir.Seo hakkında sizde hiç birşey bilmiyorsanız Seo hakkında bilgiler menümüzden seo hakkında çeşitli bilgiler edinin.
Yazı yazarak para kazanmak

Yazılardan nasıl para kazanırım ?

Beyler nerdeyse her yazımda yazdım özgün içerik.Özgün içerik önemli ne olacak biliyor musunuz özgün içerik gireceksiniz sitenizi Googleye tanımlayacaksınız.Bu arada siteyi Google'ye tanımlamayı bilmiyorsanız Seo hakkında bilgiler menüsündeki yazıları tam anlamıyla okuyup anlayın.

Olay aslında burada başlıyor özgün içerik giriceksiniz ve içerikleriniz seo uyumlu oldukdan sonra Googlede üst sıralara çıkmaya başlayacaksınız.Ee abi ben Googlede üst sıraya çıkıyorumda parayı nasıl kazanacağım ? çok güzel bir soru çeşitli sitelerden reklam alarak sitenin görünen yerlerine reklam ekleyeceksin tıklamadan yada gösterimden banka hesabına para yatacak.
Yazı yazarak para nasıl kazanılır ?

Reklamları hangi sitelerden alabilirim ?

Arkadaşım o kadar çok reklam alacağın site var ki tek sorun bu olsun yani.Adsense Google'nin sunduğu reklam alma sistemidir.Adsense gibi çok reklam veren siteler var ama reklam almak için hemen kendinizi yırtmayın reklam alsanız ne olur sitenize ziyaretçi gelmedikten sonra reklamın orada boş boş görünmesi hiç bir işe yaramaz.Biraz mantık yürüterek başaramayacağınız bir şey yok.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online