Hacklink nedir nasıl yapılır ?

Hacklink nedir nasıl yapılır ?

Hacklink nasıl eklenir diye saçma sapan sorular soran hatta bu yüzden bu yazıyı okumaya giren arkadaşlarımız var.Bunlar yeni başlayan arkadaşlardır Hacklink nasıl yapılır ? diye soruyorsun peki.Hacklink ney onu biliyormusun ?
Hacklink nedir nasıl yapılır ?

Hacklink nedir ?

Hacklink çeşitli hackerların Pagerank değeri yüksek siteleri gizle şekilde hackleyip ( sitenin sahibinin haberi yok ) kendi web sitenin linkini vermesidir.Emek hırsızlığına girer Google bunu anlarsa web sitenizin hiti bir anda düşer.Hacklink satan kişiler hacklediği web sitelerinin içinde sizin sitenizin linkini paylaşıyor.Sizde bir anda yükselince sanıyorsunuz ki çok güzel bir şey bu ama düşüşe geçince neden düştüm diye sormayın Google affetmez !
Hacklink nedir ?

Hacklink mi ? Backlink mi ?

Hacklink'in ne olduğunu tam olarak kavradıysanız bu sorunun cevabını tahmin ediyorsunuzdur.Backlink dediğimiz olay neydi ? Backlink ne demek ? başlığı altındaki yazımızı okuyarak Backlink ne demek öğrenebilirsiniz.Zaten hacklink kullanmayı düşünen webmasterler üşengeçdir.Üşengeç bir insan web hayatında yükselemez.Bu arada tabi ki Backlink daha iyidir.
Hacklink mi ? Backlink mi ?

O zaman ben nasıl üst sıralara çıkacağım ?

Çok güzel bir soru.Bu soruyu sorduğuna göre web sitemdeki yazıları okumamışsın demektir.Web sitenizin yükselmesi için Seo'ya uygun makale yazma , Site içi link vermenin seoya katkısı  gibi birçok Seo bilgilerini bilmediğiniz için üst sıralara nasıl çıkacağınızı bilmiyorsunuz.

Google'de üst sıraya çıkmak için

Google'de üst sıraya çıkmak için öncelikle Google Webmaster Tools nasıl kurulur bunu bilmeniz gerekir.O yazımızda zaten sizi yönlendire yönlendire istediğiniz sonuca getirebilir.

Yandex'de üst sıraya çıkmak için

Yandex'de üst sıraya çıkmak için de aynı şekilde Sitemi Yandex'e ekleme de detaylı olarak belirttiğimiz gibi kayıt olup adımları takip etmeniz gerektiği gösterilmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online