Alexa sıralamam birden düştü

Alexa sıralamam birden düştü

Alexa sıralamam birden düştü , Alexa değerini arttırmak için elimizden gelen bilgiyi sizlere sunduk umarım beğenirsiniz.
Alexa sıralaması web sitenizin sağlığı açısından oldukça önemli rol oynar.Alexa sıralamasının birden düşmesi neyden kaynaklı ? gibi bir soru soracak olacaksınız.Bu durumu sizlere açıklayalım.Alexa sıralamasının düşmesi web sitenizin daha iyi bir hal almasını sağlar.Peki ya bir anda 5 milyon yada 10 milyon alexa değerinin düşmesi neyden kaynaklı ?
Alexa sıralamam birden düştü

Alexa sıralama düşürme

Alexa değerinizin düşmesi web sitenize gelen ziyaretçi sayısıyla kaynaklı bir durumdur.Web sitenize her gün 5 kişi geliyor ise bu durum 1 hafta boyunca 10 a çıktıysa web sitesinizin 1 kaç milyon düşmesi normaldir.Fakat bu durum 3 milyonun altındaki sitelerde pek bir işe yaramaz.Çünkü rekabet gittikçe artar.Rekabetin artması da web sitenizin alexa değerinin düşmesini biraz daha zorlar.Fakat azimli bir biçimde beklerseniz istediğiniz sonuca ulaşmanız mümkündür.
Alexa sıralama düşürme

Alexa değerini arttırma yöntemleri

Alexa değerinizi arttırmak için sizlere bir kaç yöntem sunacağız.Bu yöntemlerden birisi sayaçdır.Alexa sayacını Alexa'nın orjinal web sitesinden alabilir web sitenize yükleyebilirsiniz.Bu sayede alexa zorlanmadan web sitenizin puanını ölçebilecektir.
Bir diğer özellik ise Chrome eklentisi.Alexanın uygulaması olan Chrome eklentisini Alexa Traffic Rank başlığı altındaki mağazadan yükleyebilirsiniz.Bu eklenti sadece Google Chrome ' da çalışmaktadır.
Bu eklenti aktif iken kendi web sitenizde dolaşmanızı Alexa sever ve sıralamasını arttırır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online