Google'ın sevdiği siteler

Google'ın sevdiği siteler

Google'ın en sevdiği siteler özgün sitelerdir.Özgün ve devamlı içerik girilen siteleri Google oldukça sever ve değer verir.
Google'ın sevdiği siteler
Eğer sitenize farklı sitelerden link verilmiş ise Google buna bayılır.Bu durum backlink olarak geçer.Backlink hakkında bilgi sahibi değil iseniz backlink ne demek adlı makalemizi detaylı bir şekilde okumanızı tavsiye ederiz.

Google'ın değer verdiği siteler

Google içeriğe oldukça önem gösterir.Fakat bu içerikleri Google'ın sevdiği şekilde yapmamız gerekir.Eğer hedefiniz Google'da üste çıkmak ise seo uyumlu makale oldukça önemli bir etkendir.Google seo uyumlu makaleleri çok sever.Aslında bakarsanız bu arama motoru klasikleşmiş kullanımlara önem gösterir.H1 , H2 , H3 , Bold ( Kalın ) , İtalic ( Eğik ) ve Underline ( Altı çizili ) kelimelere önem gösterir.Eğer makalenizde ne anlatmak istediğinizi bu kurallarla belirtirseniz arama motorlarında yukarı çıkmanız daha basit olacaktır.
Google'ın değer verdiği siteler

Örneğin Google kelimesinde üste çıkmak istiyorsunuz.Makalenizde Google kelimesine 5 - 6 kez yer verin.Ardından bu 5 - 6 kelimeye bu dediklerimizi uyguladıktan sonra 100 - 150. sıralara gelirsiniz.Çünkü kelime Google :).Farklı bir kelimede bu durum 1.sıraya kadar çıkabilir.Çünkü rekabet artışı da bu durumda önemlidir.
Google'ın sevdiği siteler

Makaleleriniz de çeşitli resimlere yer verin fakat bu resimlerin alt etiketi olmasına dikkat edin.Alt etiketini <img src="adsız.png" alt="Google"> bu şekilde verebilirsiniz.Arama motorları bu durumu sever.

Google'ın değer verdiği siteler ile bugünü sonlandırıyoruz.Makalemizi sonuna kadar okuyup bize değerli vaktiniz ayırdığınız için siz blog okurlarıma teşekkür eder iyi günler dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online