Kelime odaklı seo nasıl yapılır ?

Kelime odaklı seo nasıl yapılır ?

Kelime odaklı seo ile makalenizde de istediğiniz kelimeyle üst sıralara çıkarsınız ana sayfanızı da istediğiniz kelimeyle üst sıraya çıkartabilirsiniz.
Kelime odaklı seo nasıl yapılır ?
Eğer yazınızda bir kelimeye odaklanmak istiyor iseniz kelimenizi belirlemeniz gerekir.Belirlediğiniz kelime örnek veriyorum google olsun.Google kelimesini makalenizde sıkça geçirin ve geçirdiğiniz google kelimesini farklı farklı yerlerde kalınlaştırın , italic özelliğini kullanın yani eğik yazıyla google yazın ve altı çizili olarak google yazısını makalenizde geçirin.
Kelime odaklı seo
Eğer ki anasayfanızı Google kelimesinde yükseltmek istiyorsanız bu belirtilen kelimeye makalenizden ve farklı forum sitelerinden link vermeniz gerekmektedir.
Örnek : <a href="http://yusufbayir.blogspot.com">Google</a>
Bu şekilde forumlarda kendi web sitenize kelime odaklı seo çalışması yapabilirsiniz.
Kelime odaklı seo
Ana sayfanızı üst sıralara çıkarmak için dikkat etmeniz gereken bir diğer hususta belirttiğiniz kelimelerin makalelerinizle alakalı olmasıdır.Arama motorlarına belirttiğiniz kelimeyi rahat bir şekilde yansıtmanız için bu kural oldukça önemlidir.Kurallara uyduğunuz taktir de olumlu sonuç alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.Bu yöntemleri uyguladıktan sonra olumlu yada olumsuz sonuç aldığınız taktirde web sitemize yorum olarak bırakmanızı temenni ediyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online