Arama motorlarına ping atma

Arama motorlarına ping atma

Arama motorlarına ping atmak web siteniz açısından oldukça önemlidir.Fakat bu durumu fazlasıyla abartmamak lazım.Çünkü arama motorları sık ping atma durumunu spam olarak algılar ve web siteniz arama motorları tarafından dışlanır.
Arama motorlarına ping atma
Birçok arama motoru bulunmaktadır.Bu arama motorlarının hepsinin gözüne girmeniz oldukça zordur.Fakat oluşturduğunuz bir prensiple kendinizi arama motorlarına sevdirebilir üst sıralara çıkabilirsiniz.Kendi alan adınızı yazdığınız da bile web siteniz üst sıralara çıkmıyor ise ping atma işlemini eksik yapıyorsunuz demektir.
Arama motorlarını siteye çağırma

Arama motorlarını siteye çağırma

Sık olarak içerik giriyor iseniz ve girdiğiniz içeriklere hit gelmediğini düşünüyor iseniz arama motorlarını siteye çağırma yöntemini uygulamanızın zamanı gelmiş demektir.Bu durumu düzeltmek oldukça basit.1 hafta da bir web sitenizi arama motorlarına pinglettirmeniz gerekmektedir.Bu sayede web sitenizi ziyaret etmeyen arama motorları sık olarak web sitenize ziyaret edecektir.
Arama motorlarına ping atma nasıl yapılır ?

Arama motorlarına ping atma nasıl yapılır ?

Arama motorlarını pingleyebileceğiniz birçok web sitesi bulunmaktadır.Bu web sitelerinden en önemlilerine ayıklamanızda fayda var.

http://www.teknolojirehberi.org/arama/ web sitesinde mailinizi ve web sitenizi yazarak ping attırma imkanınız bulunmaktadır.Bu ping atma sitesini 1 hafta da bir kullanın ve değişimin sizde farkına varın.
Daha önce de ping atma ile ilgili bir yazımız var idi.Bu yazımızdan eğer yeterli bilgiye ulaşamadığınızı düşünüyorsanız ping atma siteleri başlığı altındaki yazımızı ziyaret etmenizde fayda var.
Seo hakkında yazdığımız yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online